Despre noi

Cateva cuvinte despre noi:
 
STERIL ROMANIA a fost infiintata in Bucuresti in anul 1999, fiind asociata si administrata ca un branch al STERILE HELLAS S.A. (companie greceasca fondata in 1986). De atunci firma s-a dezvoltat in mod continuu prin furnizarea pe piata romaneasca a domeniului medical a unor produse de calitate recunoscuta si a unor servicii excelente. 

  Acordurile de cooperare pe baza de exclusivitate incheiate cu fabrici internationale bine cunoscute fac ca gama de produse importate sa acopere importante sectiuni ale spitalelor, precum: anestezie, urologie, sterilizare, dispozitive de lipire, chirurgie, blocul operator, consumabile medicale de uz comun, instrumente chirurgicale, mobilier medical etc.

 
Steril Romania SRL este certificata ISO 9001 si EN46001 (TUV) in conformitate cu prevederile Anexei II a Directivei pentru Dispozitivele Medicale 93/42/EEC.

 
Politica noastra este bazata pe preturi competitive, inalta calitate a produselor, acuratetea livrarilor si in special grija pentru om si satisfacerea clientului. Si suntem mandri sa spunem ca reteaua noastra de vanzari acopera toate regiunile tarii. 

 
Atat evolutia alerta a afacerii noastre cat si cererile in continua crestere ale clientilor nostrii ne conduc la extinderea ariei actiunilor noastre.

Cercetarea de piata este deci una dintre activitatile noastre principale, focusata permanent pe diverse sectiuni.

 Vom continua sa ne diversificam gama de produse cu articole de cea mai inalta calitate si care servesc eficient clientela noastra in continua extindere. Noi credem in stabilirea si mentinerea unei stranse legaturi cu partenerii nostrii - clienti si furnizori – care permit viitoare relatii reciproc avantajoase.

 Our targets never end!

Pe pagina urmatoare puteti accesa detaliile referitoare la Politica de Prelucrare a datelor cu Caracter Personal.

Alege Producatori